Pozdrav, mi smo

Sven i Olaf

Život nam nije počeo lijepo – rođeni su kao ulični mačići u Pupnatu, ostavljeni pored ceste dobi od samo 2 tjedna, dovoljno da tek progledaju. Spašeni su i cijeli život žive u stanu. Maženi su i paženi kod svoje tete čuvalice i nije pošteno da još uvijek nemaju dom.

Život je i dalje bio okrutan prema njima, Sven i Olaf su sa 5 mjeseci starosti oboljeli od suhog FIP-a, smrtonosne i donedavno neizlječive bolesti. Zahvaljujući trudu tete čuvalice, veterinara i skupoj, eksperimentalnoj terapiji završili su skupu terapiju koja je trajala 84 dana. Potpuno su ozdravili i postali FIP uspješni borci.

Od same činjenice da su pronađeni bačeni sa samo par tjedana starosti i da su othranjeni na bočicu, do pobjede nad FIP-om, dovoljno pokazuje koliki su oni pobjednici!

Sven voli život, on je aktivan, zaigran, veseo, voli druge mačke. Voli ljude i maženje. Iako je s nepoznatim ljudima plah, sa svojom čuvalicom je nježna dušica, jako je privržen i mazan. Dobro se slaže s drugim macama i svaku macu odmah prihvati.

Olaf je nježna dušica, plah s nepoznatima, ali svejedno zaigran i mazan. Samo mu treba malo vremena da se opusti pred ljudima koje ne poznaje. Na smještaju su s macom Goldy, prihvatili su je kao svoju obitelj i priželjkuju da u Zauvijek dom ponesu i nju.

Cijepljeni su i nadocijepljeni, mikročipirani, testirani na fiv/felv, tretirani od parazita te kastrirani.

Pomozite nam podmiriti troškove za Svena i Olafa svojom donacijom. Ako želite postati njihov stalan sponzor, kontaktirajte nas.

Ime

Sven & Olaf

Spol

Muško

Rođenje

23.05.2020.

Cijepljeni

Da